Tuesday, December 30, 2008

si BONGSU AB



saya berumur 11tahun saya suka baca blog,my hobi membaca buku_buku shinchan saya ada byk buku conan,dragon ball,naruto dll.i like to eat.i like going to mamafami blog.ada byk delicious food.mama pun suka kat blog mamafami.i can ride a bike[motorcycle] now.yes! great feeling kalau ride bike.ok that's all for now.<

Saturday, October 18, 2008

Sunday, October 5, 2008

Rossa=Ayat-Ayat Cinta

desir pasir di padang tandus
segersang pemikiran hati
terkisah ku di antara cinta yang rumit
bila keyakinanku datang
kasih bukan sekadar cinta
pengorbanan cinta yang agung
ku pertaruhkan
reff:
maafkan bila ku tak sempurna
cinta ini tak mungkin ku cegah
ayat-ayat cinta bercerita
cintaku padamu
bila bahagia mulai menyentuh
seakan ku bisa hidup lebih lama
namun harus ku tinggalkan cinta
ketika ku bersujud
bila keyakinanku datang
kasih bukan sekedar cinta
pengorbanan cinta yang agung
ku pertaruhkan
repeat reff
ketika ku bersujud

Saturday, September 20, 2008

Let's hav Fun


muahhaahaa..
muahhhaaa..
muahhhaaa..
muahhhaaa..!!!!!!!!!!!!
muahhhaaa..!!!!!!!!!!

Friday, September 19, 2008

tired because Puasa-tak lalu makan.

im very2 tired because Puasa ,I want to Puasa full of this month.so far so good.isok lusa tak tau la.

Wednesday, September 17, 2008

SELAmat Hari Raya AIDIL FITRI SEMUA***

Photobucket

Don wish all of you 'A happy Hari Raya Aidil Fitri"-mohon ampun dan maaf jika ada salah khilaf.
Sem0ga bergembira di Aidil Fitri.

Saturday, June 28, 2008

Pasukan Mana Layak Menang EURO

Jerman yang memeiliki reputasi sebagai juara tiga kali mmpunyai kelebihan untuk memenangi perlawanan bertemu dgn Espana.
Selain memiliki pemain bermutu seperti Micheal Ballack, Bastian Sweinteiger, Lukas Podolski, Tornten Frings dan ramai lg. Jerman juga terkenal dgn kekentalan fizikal dan semangat berpasukan yg kuat selain corak permainan yg bermutu dan aggresif dan tersusun bg membenteng asakan lawan.
Pasukan ini juga bebas drpd kecederan pengurusan, Jaochim Leow tidak menghadapi kesukaran utk menetapkan FIRST ELEVEN atau pon kesebelasan utama utk berhadapan dgn Espana pada mlm ini.
Namun tidak lupa juga kpd pasukan Sepanyol/Espana yg turut mmpunyai penjaga gol yg berkualiti Iker Casillas drpd Real Madrid, selain itu Sepanyol juga mmpunyai bintang2 muda yg berbakat seperti Cesc Fabregas berjersi NO.10, Ruben De La Red berjersi NO.22, Sergio Ramos berjersi NO.15, Fernando Torres berjersi NO.9 dan Raul Albiol berjersi NO.2.
Sepanyol juga mmpunyai tahap permainan yg baik, tersusun dan aggresif. Walaubagaimana pon ketiadaan tonggak utama di barisan serangan iaitu David Villa sedikit terasa dan saya pasti pengurusan telah memilih pemain yg bagus utk mnggantikan tempat kosong itu.
Jurulatih Luis Aragones begitu yakin dgn prestasi anak buahnye yg begitu bersemangat utk merangkul trofi kemenangan.
Apa2 pon, marilah kita sama2 menyaksikan pertembungan dua negara ini yg sudah lama tidak memenangi Piala EURO sejak sedekad lalu.

ENTRY BY MY OLDERS BRO..

Friday, June 27, 2008

Lagu Lagi

Ada tak capa-capa cuka lagu won go home caya cuka cebab lagu ni cedap didengar oleh caya . Kaula capa-capa cuka lagu ni kimen la caya .

Saya Memang Suka Lagu

Lagu ialah kegemaran saya sebab saya boleh lirik lagu . I dont like lagu inggeris sebab susah nak hafal

Thursday, May 22, 2008

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codesJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

sekolah dah cuti 2 minggu...yeay...syoknya !!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Thursday, April 10, 2008



CANTIKNYA......kalau buat rumah disini kan ka best !!!!

Tuesday, March 18, 2008

Friday, March 14, 2008

Kek Rainbow MAMAFAMI tapi x jadi Rainbow




mama hanya ada kale red je...so...jadi kek kuda belang le.ada kuda belang pink ke?ni resepi mamafami.kuda belang pun sodap gak...papa bila nak makan,suruh mama heat it up..funny..tp sedap gak mkn kek panas2.
mama tu masih trauma lagi,wat menda sume x jadi...BN kalah byk...papa lak suke...

BIRTHDAY WISH

TO PAPA WITH LOTS OF LOVE
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

FROM,
mama,papoo,ewann,ajeem,emo,ab


Create Your Glitter Text

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Tuesday, March 4, 2008

HAVE FUN


enjoy this...ingat this is 4 fun only.layannnnn...


I pray....

Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

Monday, March 3, 2008

ytf6ytgyguhug
ugbugyu
SmileyCentral.com

Sunday, March 2, 2008

Saturday, March 1, 2008

MY BROTHER


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com

Subscribe to National Geographic Magazine at a 30% discount!



JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
this is 4 u abg. ajeem######

saje je nak testing.




Saya ni tak suka nenulis.saya akan cuba tulis apa-apa aje. okay.

HI...HI....Salam bulan Mac