Tuesday, December 30, 2008

si BONGSU AB



saya berumur 11tahun saya suka baca blog,my hobi membaca buku_buku shinchan saya ada byk buku conan,dragon ball,naruto dll.i like to eat.i like going to mamafami blog.ada byk delicious food.mama pun suka kat blog mamafami.i can ride a bike[motorcycle] now.yes! great feeling kalau ride bike.ok that's all for now.<

4 comments:

norza said...

Helo, Don.

Always be careful bila naik motorbike sebab belum ada lesen tu. Apa2 pun STUDY HARD & always make yr parents proud of u. Remember, they love u all the time. Cheers from aunt Norz.

MamaFaMi said...

Hi Don...

Hmm...mama dan papa Don tahu tak ni yang Don ride a motorbike? Baru 11 years old ni. Be extra careful ok. Aunty yang dah tua ni pun, tak berani nak ride a bike sendiri tau. Anyway, take care dan jangan nakal-nakal okay... ;)

DON WORLD said...

aunt norz: thanx u
aunty mamafami :tau....ok, round keliling rumah je...abg dok belakang.best tau!!!!

reactivatezul said...

::: assalamualaikum don.. terima kasih atas komen don di fotopages saya.. don nih baru 11 tahun yer? [huhu] kecik2 dah mahir dgn internet.. bagus tuh.. lepas tuh leh tunggang motorsikal plak.. betul kata auntie2 tuh, hati2.. ingatkan mula2 motor kecik tuh.. sbb kat rumah saya nih, byk bebudak tunggang motor kecik keliling area perumahan.. saya plak sampaii skrg ibubapa tak suka anak2nyer tunggang motorsikal.. mereka lebih suka kami nih adik beradik bawak kereta.. ooo taman mawar.. situ ada restoran lina dollah kan? aleerr.. dekat dgn sekolah tuh.. makanan pon sedap2.. kalo pi 'air biru' pon best jugak.. lagi banyak makanan.. tahniah don, masih kuat lagi utk berpuasa.. teruskan usaha yee.. selamat berpuasa, Selamat Hari Raya..